Ο Θάνος είναι Επικεφαλής του τομέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Λειτουργιών. Έχει πάνω από 30 έτη εμπειρίας στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής & διοίκησης. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας έχει ηγηθεί σημαντικών έργων του  ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ,  Αλβανία, Πολωνία, Λιθουανία, Ουκρανία, Τουρκία) καθώς και σε μεγάλες διεθνείς αγορές όπως Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Ολλανδία, Ρωσία και Νιγηρία.

Ο Θάνος είναι οικονομολόγος (Πτυχίο Οικονομικών από το Jersey City State University,- USA) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ως Μηχανικός Παραγωγής από το Engineering School of N.Y.U (USA).

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ: Supply Chain Re-invention: Is it a nice or a must have item?

Οι επιχειρήσεις αντιμετώπιζαν για σειρά ετών την εφοδιαστική αλυσίδα ως κόστος προσπαθώντας να το εξορθολογήσουν. Οι σημερινές και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μετατρέπουν την εφοδιαστική αλυσίδα σε σημαντικό σημείο διαφοροποίησης μεταξύ τους και ως εκ τούτου αυτό που μετράει είναι η επίτευξη αριστείας με σκοπό την αύξηση της εξυπηρέτησης. Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί στο μετασχηματισμό που συντελείται στην εφοδιαστική αλυσίδα και στον προβληματισμό αν η αυτός ο μετασχηματισμός είναι μία απαραίτητη ανάγκη η απλά ότι θα ήταν κάτι καλό να συμβεί.