Ο Ερμιόνη είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος ΜΒΑ του Durham University Business School, UK.  Ξεκίνησε την καριέρα της στην P&G το 1992 στο τμήμα product Supply και από 1997 συνέχισε στο τμήμα πωλήσεων.

Από τότε έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλούς εμπορικούς ρόλους και καθήκοντα στη Ελληνική αγορά και το 2014 ανέλαβε υπεύθυνη σχεδιασμού και στρατηγικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη η οποία περιλαμβάνει 10 χώρες στην ευρύτερη περιοχή.

Το 2016 πήρε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην Ελλάδα και τον Ιούλιο του 2018 τοποθετήθηκε επικεφαλής της P&G Ελλάδος, αναλαμβάνοντας τη θέση του Country Leader.

Είναι μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων Efficient Consumer Response (ECR) και ΕΣΒΕΠ (Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων).

Η Ερμιόνη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ: Βιώσιμη Ανάπτυξη – Μια παροδική τάση ή μια στρατηγική προτεραιότητα;

Ο όρος Βιώσιμη Ανάπτυξη δεν είναι κάτι νέο. Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει, εδώ και πολλά χρόνια, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις. Φτάσαμε όμως πλέον στο σημείο όπου το «επιχειρείν» όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν είναι αρκετό. Η επιβίωση και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων απαιτεί να γίνουμε όλοι μέρος της λύσης. Οι καταναλωτές μας είναι και οι πρώτοι που το απαιτούν. Αναζητούν μάρκες με κοινωνική και περιβαλλοντική αποστολή. Οι επενδυτές επίσης. Απαιτούν από τις επιχειρήσεις ένα θετικό αντίκτυπο, ταυτόχρονα με την ανάπτυξή τους. Υπάρχουν όμως πλέον και απτά αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα αναπτύσσονται γρηγορότερα από τα άλλα.
Η βιομηχανία μας μπορεί να παίξει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή αυτή. Όλοι εμείς στην P&G, μια εταιρία που αγγίζει καθημερινά 5 δις ανθρώπους, έχουμε την ευκαιρία αλλά αισθανόμαστε και την ευθύνη να ξεκινήσουμε τον διάλογο, να επηρεάσουμε συμπεριφορές και να προωθήσουμε δραστικές αλλαγές. Καμία όμως εταιρία δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα μόνη της. Οφείλουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί – προμηθευτές, λιανεμπόριο, start ups, κυβερνήσεις, φορείς και κοινωνία των πολιτών. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή με καινοτόμες λύσεις ώστε να διαμορφώσουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους μας.