Loading Events
  • This event has passed.

Εσπερίδα Ε.Σ.Β.Ε.Π.

«Η Ανάπτυξη έχει Όνομα & Επώνυμο»

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ

Ο ΕΣΒΕΠ θα πραγματοποιήσει Εσπερίδα με θέμα «Η Ανάπτυξη έχει Όνομα & Επώνυμο» την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, από τις 15:30 έως τις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.

Η Μάρκα είναι το βασικό περιουσιακό στοιχείο των εταιρειών μας. Είναι η διαχρονική αξία που οι εταιρείες μας τόσα χρόνια χτίζουν και υπερασπίζονται αλλά και που ο καταναλωτής έχει ανάγκη και επιθυμεί. Όπως όλα στη σημερινή εποχή, έτσι και το Επώνυμο Προϊόν, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης και απέναντι σε έναν καταναλωτή που καταγράφει τα χαμηλότερα επίπεδα καταναλωτικής εμπιστοσύνης. Το Επώνυμο Προϊόν καλείται να συνεχίσει να αποτελεί  τον φορέα οικονομικής, κοινωνικής ανάπτυξης και δημιουργίας αξίας για τον καταναλωτή.

Η βιομηχανία των Επωνύμων Προϊόντων όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης  δεν έμεινε στάσιμη. Προχώρησε σε αναδιάρθρωση, επένδυσε σε πάγια,  σε καινοτομία και οργάνωση αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της. Το ερώτημα που θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε μέσα από την Εσπερίδα μας είναι πως οι δυο κόσμοι, αυτός της βιομηχανίας και αυτός του κράτους, μπορούν να λειτουργήσουν συνεργειακά με στόχο  την ανάπτυξη.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι από διάφορους κλάδους, θα μας μεταφέρουν τις τάσεις και το πώς βλέπουν να διαμορφώνεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο  λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

.

.

.

Δείτε το πρόγραμμα

.

.

.

.

.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Χορηγoί Διαδικτυακής Επικοινωνίας

Χορηγoί Επικοινωνίας